Volledig scherm
PREMIUM
© Shody Careman

Hélène pleegt doodzonde in talkshow en zet Genee in zijn hemd

Angela kijkt tvJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

Het is maar goed dat er gisteravond bijna niemand naar Café Hendriks & Genee heeft gekeken. Laten we de oorzaak daarvan gemakshalve op de concurrentie van de Nations League schuiven, want aan het rommelige format met net te veel B-artiesten kan het natuurlijk niet liggen. Daardoor heeft het gros van Nederland gelukkig niet hoeven aanzien hoe het nieuwbakken talkshowduo zichzelf en hun programma live op tv pijnlijk de nek omdraaide.

Vaste lezers weten dat ik Genee een van de beste interviewers van Nederland vind. En ook dat ik enorme bewondering heb voor Hendriks omdat ze haar eigen plek heeft verworven in de voetbaljournalistiek, nog altijd de speeltuin van machomannetjes. Maar samen een talkshow presenteren, hadden ze niet moeten doen. Het toont enkel de totale ongelijkwaardigheid tussen beide personen, waardoor het programma geen kans van slagen heeft. Jeroen Pauw en Eva Jinek gingen niet voor niets pas samenwerken toen de laatste zich in haar uppie bewezen had.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”