Volledig scherm
PREMIUM
Catherine Deneuve en Chiara Mastroianni © September Film

Het mysterie van Catherine Deneuve

Film Claire DarlingCatherine Deneuve (75) en haar dochter Chiara Mastroianni (46) speelden vaker samen in films, maar nog nooit zo intens als in Claire Darling.

Al als tiener had Claire Darling-regisseur Julie Bertuccelli (51) een ongebreidelde belangstelling voor vlooienmarkten. Vooral als mensen hun hele hebben en houden op straat verkopen, wordt de fantasie van de filmmaakster nog altijd geprikkeld. ,,Zij geven met zo’n verkoop vaak zonder dat te beseffen hun ziel en zaligheid prijs. Familiestukken, afgedankte kleding, snuisterijen, achterhaald meubilair. Het vertelt allemaal heel veel over de verkopers. Vooral over hun familieverleden.’’

  1. Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    De man van realityster Amanda Balk is onder voorwaarde van een meldplicht bij de reclassering en elektronisch toezicht weer vrij. Een woordvoerder van de rechtbank in Den Haag heeft dat bevestigd aan RTL Boulevard. De 44-jarige Stavros T. werd in september vorig jaar gearresteerd op verdenking van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar, diefstal van elektriciteit en het witwassen van drugsgeld door er juwelen mee aan te schaffen.