Volledig scherm
Making a Murderer © -

Hitserie Making A Murderer komt snel met tweede seizoen

Goed nieuws voor fans van Making A Murderer. Het tweede seizoen van de populaire serie is vanaf 19 oktober te zien op Netflix. Het vervolg bestaat uit tien afleveringen. Dat kondigt de streamingdienst vandaag op Facebook aan.

Het heeft even geduurd voordat de heftige docuserie met een tweede seizoen komt, maar nu is het bijna zover. Netflix laat in een reactie weten blij te zijn dat ze eindelijk het vervolg kunnen delen met hun kijkers. ,,Nu laten we zien hoe het is om veroordeeld te worden en vast te zitten voor iets wat je misschien niet hebt gedaan."

In het tweede deel van Making A Murderer wordt waarschijnlijk duidelijk hoe  Steven Avery en zijn neefje Brendan Dassey het er vanaf brengen in de gevangenis. De twee zitten allebei vast voor moord, maar mogelijk zijn Steven en Brendan erin geluisd door de lokale politie.

Making A Murderer ging in september 2015 in première. De docuserie was direct een razend succes.

  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.