Devin Ratray
Volledig scherm
Devin Ratray © Page Six

Home Alone-acteur (44) gearresteerd wegens geweld tegen vriendin: ‘Zo zul je sterven’

Devin Ratray (44), de acteur die de oudere broer van Macaulay Culkin speelde in de kerstklassiekers Home Alone en Home Alone 2, werd eerder deze maand gearresteerd nadat hij zijn vriendin mishandeld zou hebben. Woensdag heeft de openbaar aanklager van de Oklahoma District County meerdere aanklachten tegen Ratray ingediend. Dit meldt Deadline.

 1. Deense koningin ontneemt kleinkinderen hun titels van prins en prinses: ‘We zijn allemaal verdrietig’
  PREMIUM

  Deense koningin ontneemt kleinkinde­ren hun titels van prins en prinses: ‘We zijn allemaal verdrietig’

  Crisis in de Deense koninklijke familie. Koningin Margrethe (82) heeft besloten om vier van haar kleinkinderen de titel van prins en prinses af te nemen. Zij voelen zich vernederd, terwijl Margrethe juist beweert hen een dienst te bewijzen door hen ‘een vrij leven zonder koninklijke beperkingen’ te gunnen. Deense royaltyexperts menen dat de koningin vooral haar zoon Joachim, vader van de vier, wil treffen. ,,Ze had hem al naar Frankrijk ‘gedeporteerd’. En nu dít.”
 2. Avondshow met Lubach bereikt miljoenenpubliek: beste kijkcijfers van tweede seizoen

  Avondshow met Lubach bereikt miljoenen­pu­bliek: beste kijkcij­fers van tweede seizoen

  De Avondshow met Arjen Lubach heeft al de hele week meer dan een miljoen kijkers per avond. Daarmee heeft het satirische VPRO-programma qua kijkcijfers de beste week van het tweede seizoen. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO). Op woensdag was De Avondshow, met een vierde plek in de kijklijst, buiten de grote journaals om zelfs het best bekeken programma van de avond.