Hugh Bonneville als Robert Grantham en Michelle Dockery als Lady Mary in Downton Abbey: A New Era.
Volledig scherm
PREMIUM
Hugh Bonneville als Robert Grantham en Michelle Dockery als Lady Mary in Downton Abbey: A New Era. © Universal Pictures

Hugh Bonneville terug als Lord Grantham: ‘Downton Abbey biedt troost in barre tijden’

Interview + RecensieNa zes seizoenen en nu twee speelfilms, A New Era draait vanaf donderdag in de bioscoop, is Hugh Bonneville nog lang niet uitgekeken op zijn rol als Lord Grantham, het familiehoofd in Downton Abbey. ,, Als ik hem moet spelen voelt het altijd alsof ik een paar warme pantoffels aantrek.”

 1. BNR zet video ‘snuivende’ Talitha Muusse in scène, Yvonne Coldeweijer trapt erin en deelt ‘juice’
  Met video's

  BNR zet video ‘snuivende’ Talitha Muusse in scène, Yvonne Coldeweij­er trapt erin en deelt ‘juice’

  Yvonne Coldeweijer, die achter Nederlands bekendste juicekanaal Life of Yvonne zit, is in een journalistieke stunt getrapt van radiozender BNR. Die zette een video in scène waarin het leek alsof presentatrice Talitha Muusse cocaïne snoof op het toilet. Daarmee wilde de zender aantonen hoe juicekanalen te werk gaan en hoe makkelijk het is om via die weg onwaarheden te verspreiden.
 2. Bijna 1,3 miljoen kijkers zien enthousiaste Cevar het uitgillen in Kopen zonder kijken

  Bijna 1,3 miljoen kijkers zien enthousias­te Cevar het uitgillen in Kopen zonder kijken

  Shannon en Cevar willen niets liever dan een ruimer huis in een landelijke omgeving. Cevar ziet zichzelf al met z'n grasmaaier in de weer kan en Shannon staat te trappelen om een plek voor haar kookkunsten te hebben. Maar hun budget van 360.000 is allesbehalve een garantie in de 'rampzalige’ Groningse woningmarkt. Na lang zoeken zijn ze ten einde raad. Van het harde werken van het Kopen zonder kijken-team slaan de twee uiteindelijk steil achterover, zo zagen gisteravond bijna 1,3 miljoen kijkers.