Volledig scherm
© ANP

‘Hugo Kennis moet Expeditie Robinson winnen’

Hugo Kennis moet Expeditie Robinson winnen. Dat is de uitslag van een poll op deze site. Op de vraag wie in de jubileumeditie van het survivalprogramma moet zegevieren, stemde 61 procent op de televisiekok. 22 procent ging voor Eva Cleven, 17 procent voor Shary-An Nivillac. 13.000 mensen brachten hun stem uit.

De finale van Expeditie Robinson wordt vanavond uitgezonden vanaf de Werkspoorkathedraal in Utrecht, waar alle kandidaten zijn vertegenwoordigd. Aan de twintigste reeks van Robinson deden dit seizoen twintig bekende Nederlanders mee. Winnaar van vorig jaar was Jan Bronninkreef.

Volledig scherm
© RTL

Wie wint welke proef, lijdt de meeste honger of smeedt de gemeenste plannetjes om anderen weg te stemmen? Verslaggever Dennis Jansen kijkt in de rubriek Expeditie Jansen wekelijks terug op Expeditie Robinson in drie thema’s: hartzeer, held en honger.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”