Volledig scherm
© ANP

‘Hugo Kennis moet Expeditie Robinson winnen’

Hugo Kennis moet Expeditie Robinson winnen. Dat is de uitslag van een poll op deze site. Op de vraag wie in de jubileumeditie van het survivalprogramma moet zegevieren, stemde 61 procent op de televisiekok. 22 procent ging voor Eva Cleven, 17 procent voor Shary-An Nivillac. 13.000 mensen brachten hun stem uit.

 1. Famke Louise in voorjaar betaald door rijksoverheid voor coronacampagne: ‘Voortschrijdend inzicht’
  VIDEO

  Famke Louise in voorjaar betaald door rijksover­heid voor coronacam­pag­ne: ‘Voort­schrij­dend inzicht’

  Zangeres Famke Louise maakte eerder dit jaar nog deel uit van een betaalde campagne van de rijksoverheid. Nu heeft zij zich aangesloten bij #ikdoenietmeermee en keert ze zich juist tegen de coronaregels van het kabinet. ‘Voortschrijdend inzicht’, claimt de zangeres. Minister Hugo de Jonge vindt het vreemd dat zij sympathie heeft voor de oproep om de regels niet langer te volgen.
 2. Model Lonneke Engel doet aangifte tegen Belastingdienst: ‘Hebben hun macht misbruikt’

  Model Lonneke Engel doet aangifte tegen Belasting­dienst: ‘Hebben hun macht misbruikt’

  Topmodel Lonneke Engel doet bij de rijksrecherche aangifte tegen de Belastingdienst, wegens onder meer stalking en valsheid in geschrifte. Engel, die al zo’n twintig jaar in New York woont, is naar eigen zeggen jaren op de huid gezeten door de dienst, die wilde weten waar zij feitelijk woont. De ‘heksenjacht’ van de dienst heeft het leven van het model beheerst en haar gezondheid ondermijnd, zegt haar advocaat Sébas Diekstra.