Volledig scherm
Humberto Tan wordt voor één dag gastdirecteur van het Mauritshuis © Mauritshuis

Humberto in gesprek met AvroTros over de vrijdag van Dionne Stax

De AvroTros is met Humberto Tan in gesprek over een programma op NPO Radio 1. Dat bevestigt een woordvoerder van de omroep aan deze site. Het zou gaan om hetzelfde tijdslot waarop Dionne Stax en Toine van Peperstraten hun programma maken, maar dan op vrijdag.

Volledig scherm
Dionne Stax. © ANP Kippa

NPO Radio 1 maakte afgelopen week bekend de programmering een andere invulling te gaan geven. Daar hoort de radioshow van Dionne Stax en Toine van Peperstraten bij, die vanaf volgend jaar van maandag tot en met donderdag te horen zijn met een nieuw actualiteitenprogramma. Het is de bedoeling dat Humberto Tan op de vrijdag een ander programma gaat maken. ,,Maar hierover zijn we nog in gesprek, het is nog niet rond”, meldt de AvroTros.

Het is voorlopig nog onduidelijk of Humberto praat over een zelfde constructie als Toine van Peperstraten, die gewoon bij Fox Sports blijft werken. Dionne Stax stapt wel volledig over van de NOS naar de AvroTros en zal ook programma’s als DNA Onbekend gaan presenteren voor die omroep. Humberto heeft nog een doorlopend contract met RTL.

Dat Humberto mogelijk een tijdslot gaat delen met Dionne is enigszins pikant. De twee domineerden eind 2017 de roddelbladen vanwege een vermeende affaire. Zelf hebben Humberto en Dionne zich daar nooit over uitgesproken.