Jan Versteegh
Volledig scherm
Jan Versteegh © Instagram Jan Versteegh

Jan krijgt bezoek op de wc, Geraldine gaat terug in de tijd

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Miljuschka Witzenhausen denkt daar net zo over. De bak-koningin deelt een foto in een uitdagende outfit. ‘Sunday funday’, schrijft ze erbij.

Een moeilijke dag voor Leontine Borsato. Vandaag is het twee jaar geleden dat ze haar moeder verloor. ‘ Voor altijd in mijn hart’, schrijft ze bij een mooie foto waar ze samen op staan.

Tygo Gernandt is vandaag in een knuffelbui. En daar gebruikt hij mooi zijn ‘beste gappie’ voor.

Daar gaat je privacy, Jan! De presentator kan niet eens meer ‘rustig kakken’ met kinderen in huis, zoals hij het zelf omschrijft.

Herken jij Geraldine Kemper op deze foto? De presentatrice kan in ieder geval wel lachen om haar pony, babyvet én witte oogschaduw.

André Hazes en zijn gezin zijn weer op Nederlandse bodem. De zanger vierde vakantie op Aruba en zet chauffeur Junior nog even in het zonnetje. ‘Hij is zo top! Plekje in mijn hart.’ 

Pleun Bierbooms weet hoe ze haar vrije zondag gaat besteden: knuffelen met puppies.