Volledig scherm
Katja Schuurman en Freek van Noortwijk. © ANP

Katja blikt terug op bruiloft: Het was magisch en vol liefde

Katja Schuurman zit nog steeds op een roze wolk nadat zij en chef-kok Freek van Noortwijk elkaar afgelopen weekend het jawoord gaven. ‘We zijn zo gelukkig! Het was magisch, vol liefde, ontroerend, betoverend, extatisch, en zó vrolijk...’, blikt de actrice vandaag terug op haar grote dag.

Katja Schuurman (44) en haar kersverse echtgenoot Freek van Noortwijk (30) vierden afgelopen weekend de liefde in de Noordoostpolder (Flevoland). Dat werd duidelijk tijdens het persmoment (het huwelijk werd in privé-sfeer gevierd) waar Katja en Freek even de tijd namen om zich in trouwkleding door fotografen en filmploegen te laten vastleggen. Gehuld in een spierwitte jurk met een ravijndiep decolleté en een sexy split die bijna tot haar middel reikt, schitterde Katja  voor de camera van de fotografen. Van Noortwijk koos voor een lichtroze linnen pak.

Vandaag neemt de actrice de tijd om terug te blikken op het bijzondere huwelijk. ‘We zijn zo gelukkig! Het was magisch, vol liefde, ontroerend, betoverend, extatisch, en zó vrolijk...’, schrijft Katja op sociale media. Niet alleen de gasten worden bedankt, ook de organisatie van het recreatiepark waar de tortelduifjes trouwden wordt in het zonnetje gezet. ‘Jullie zijn zo liefdevol, open en genereus, en jullie hebben een plek gecreëerd waar iedereen -weer - verliefd wordt. Het liefdesfeest dat jullie met ons hebben gecreëerd is onvergetelijk.’

Het bruidspaar kan nog steeds rekenen op veel felicitaties. Zo reageert Bridget Maasland met meerdere hartjes onder het bericht van Katja en schrijft Danielle Oerlemans: ‘Congrats’. Eén reactie in het bijzonder valt op. Dat is die van Katja's vader. ‘Zo blij en gelukkig met jullie liefde, vrijheid, grote hart, creativiteit, vrienden en mooie dosis gekte. Blije papa.’

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.