Volledig scherm
Katja Schuurman en Freek van Noortwijk © ANP Kippa

Katja en Freek op liefdesreis, zoontje Bobbi is een rockster

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk genieten van een romantisch tripje. Het kersverse echtpaar stapte vorige maand in het huwelijksbootje.

Brandon, het zoontje van Bobbi Eden, steelt de show met een gitaarsolo. 

🎸😊❤️🥰 @dirkscheele

3,231 Likes, 185 Comments - Bobbi Eden (@bobbieden) on Instagram: "🎸😊❤️🥰 @dirkscheele"

De moderne familie van schrijfster Heleen van Royen mag vandaag veel sjouwen, want Heleens dochter Olivia gaat verhuizen.

Douwe Bob is vandaag in een ondeugende bui. De zanger laat - hoogstwaarschijnlijk - zijn vader zich een ongeluk schrikken.

Een dutje zo nu en dan moet best kunnen. Tv-presentator Jochem van Gelder hoeft zich in elk geval geen zorgen te maken om eventuele inbrekers, hij werd tijdens zijn powernap beschermd door zijn 'boomerguards'. 

De zomervakantie kan beginnen in huize Weening. En vooral Charlie is er helemaal klaar voor, showt papa Dennis trots op Instagram.

Sylvie Meis laat nog steeds niks los over haar kersverse liefde, maar was gisteren wel uitgedost voor een speciaal verjaardagsetentje. Laat haar vermeende nieuwe vriend Niclas Castello nu net vandaag jarig zijn...

Jan Versteegh is weer terug van vakantie. Daar is vooral zijn kat Rob erg blij mee.

De meeste mensen vinden een standaard helikopter al over the top, maar als het aan stylist Fred van Leer ligt mag het nog wel een tikkeltje extremer.

Rico Verhoeven viert vakantie met zijn gezin in Amerika en geniet met volle teugen.

Staat Manon Meijers nu naakt achter dat opblaasbedje? De styliste is de enige die het weet. Oh, en de persoon die het kiekje maakte.

Verdrietig nieuws voor Britt Dekker: haar Fries Vito is met vervroegd pensioen gegaan. Het paard maakt te weinig gewrichtsvloeistof aan, waardoor hij niet meer aan wedstrijden kan meedoen. 'Ik ken geen braver paard. Wat een plezier en avonturen hebben we gehad’, schrijft de blondine.