Volledig scherm
PREMIUM
Fien © RTL

Kiene Fien schaakt, smeedt en schudt Robinson op

expeditie jansenWie wint welke proef, lijdt het meeste honger of smeedt de gemeenste plannetjes om anderen weg te stemmen? Verslaggever Dennis Jansen kijkt in de rubriek Expeditie Jansen wekelijks terug op Expeditie Robinson in drie thema’s: honger, held & hartzeer. Deze week: Snode plannen, het gekonkel is definitief losgebarsten

Honger

De honger zat ‘m dit keer bij de kijker. En wel na de aftiteling. Honger naar meer Robinson, want hoe gaat het verder met Hugo? Is hij de eerstvolgende die eruit wordt gestemd? Of winnen ze een keer een proef? Wanneer gaat Rambo Roy een andere kant laten zien dan de eigenaar van een koraalnagelstudio? Wanneer valt Kamp Noord in tweeën? Het is bijna ouderwetse televisie, want… jaja, we moeten een week wachten. En dat is de kleine kinderen van tegenwoordig (ik wil Bassie & Adriaan kijken, nu, nu, nu! Eerst deel 1, dan 2, dan 3 tot en met deel 1.368) bijna niet meer uit te leggen.

  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.