Volledig scherm
Kings Of Leon en Snow Patrol komen samen naar Nederland. Beide bands geven op vrijdag 26 juni een eigen show in het Zuiderpark in Den Haag, maakte concertorganisator MOJO dinsdag bekend. © ANP Kippa

Kings Of Leon en Snow Patrol delen podium in Den Haag

Kings Of Leon en Snow Patrol komen samen naar Nederland. Beide bands geven op vrijdag 26 juni een eigen show in het Zuiderpark in Den Haag, maakte concertorganisator MOJO dinsdag bekend. Kaarten zijn vanaf vrijdagochtend te verkrijgen.

Voor Kings Of Leon is het alweer een tijdje geleden dat ze een volledige show gaven op Hollandse bodem. De Amerikaanse band van de broers en neef Followill kwamen in 2014 voor het laatst voor een eigen concert naar ons land. De laatste keer dat het viertal in Nederland optrad was in 2017, toen sloot Kings Of Leon Pinkpop af.
Snow Patrol was recenter nog in het land. De Noord-Ierse band stond begin dit jaar in een uitverkochte Ziggo Dome. Dit jaar viert Snow Patrol zijn 25-jarig bestaan, met onder meer het album Reworked.

De bands zijn niet de enige acts die op 26 juni het podium in het Zuiderpark beklimmen. Volgend jaar worden er nog twee namen toegevoegd aan het programma.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”