Koning overweegt hoge hakken bij volgende fotosessie

videoAls prinses Amalia nog een stukje doorgroeit, verschijnt koning Willem-Alexander volgend jaar op hoge hakken bij de traditionele fotosessie voor de zomervakantie. Dat grapte de vorst bij de sessie van dit jaar, in de fraai gerenoveerde tuin van het eveneens stevig onder handen genomen paleis Huis ten Bosch.

Toen de koning zijn gezinsleden op een rij plaatste van klein naar groot bleek dat Amalia haar moeder, koningin Máxima, qua lengte al heeft ingehaald. Toen een fotograaf opmerkte dat ze volgend jaar wellicht langer is dan haar vader, zei Willem-Alexander: ,,Dan trek ik hoge hakken aan!”

Over Amalia vertelden haar ouders dat ze bijzonder veel aandacht aan andere mensen schenkt. ,,Dat is heel bijzonder”, vindt Máxima. ,,Ze is geknipt voor haar volgende rol”, merkte Willem-Alexander op.

Het koningspaar maakte van de gelegenheid gebruik om het personeel, ouders en leerlingen van de Bloemcampschool in Wassenaar nog een keer expliciet te bedanken voor een zo normaal mogelijke basisschooltijd. Vanochtend zwaaide prinses Ariane er als laatste Oranje af als basisscholier.

Volledig scherm
De koninklijke familie. © ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP
 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.