Een portretfoto van koningin Máxima die koning Willem-Alexander een jaar geleden voor haar 50ste verjaardag maakte in de tuin van paleis Huis ten Bosch.
Volledig scherm
Een portretfoto van koningin Máxima die koning Willem-Alexander een jaar geleden voor haar 50ste verjaardag maakte in de tuin van paleis Huis ten Bosch. © Z.M. de Koning

Koningin Máxima vandaag 51 jaar

Meerdere boeken, een televisie-interview met Matthijs van Nieuwkerk, verschillende documentaires en krantenpagina’s vol: Nederland kon exact een jaar geleden niet om de 50ste verjaardag van koningin Máxima heen. Hoe anders is dat vandaag, nu ze in alle stilte 51 jaar wordt.

  1. Yvonne Coldeweijer eist rectificatie van BNR, dient anders klacht in

    Yvonne Coldeweij­er eist rectifica­tie van BNR, dient anders klacht in

    Yvonne Coldeweijer verzoekt BNR om zowel op de website als in een uitzending van Talitha Muusse te vermelden ‘dat het handelen van BNR in strijd is met de journalistieke uitgangspunten’. Dat staat in een officiële brief die op 10 juni namens de Life of Yvonne-vlogster is gestuurd naar het nieuwsmedium en vrijdag door haar wordt gedeeld via een link in haar Instagram Stories. In die brief eist Coldeweijer een rectificatie, anders gaat ze ‘een klacht indienen bij de Raad voor de Journalistiek’.