Volledig scherm
La Casa de Papel © EPA

‘La Casa de Papel krijgt ook een vijfde en zesde seizoen’

Het vierde seizoen van de hitserie La Casa de Papel moet nog uitkomen, maar er staan nu al nóg twee seizoenen op de planning. Dat schrijft de Spaanse televisiegids FormulaTV op basis van bronnen bij het productiebedrijf van de serie. De opnames van de twee nieuwe seizoenen moeten volgend jaar beginnen.

Fans van La Casa de Papel kunnen voorlopig nog genieten van El Profesor met de drie seizoenen die er nog aankomen van de Netflix-serie. Het vierde seizoen zou volgens onbevestigde berichten op 18 januari 2020 uitkomen en aangezien de nieuwe opnames al snel beginnen, laat de vijfde en zesde reeks vast ook niet lang op zich wachten.

Voor het derde seizoen werden kosten nog moeite gespaard. Er werden diverse promotiefilmpjes de wereld in geslingerd met onder anderen Frank Lammers in zijn rol als Ferry Bouman uit Undercover. Ook speelt stervoetballer Neymar een rolletje in twee afleveringen.

  1. Cruyff Foundation geschokt na uitzending DWDD over onthullende biografie: ‘Erg laag en vals’

    Cruyff Foundation geschokt na uitzending DWDD over onthullen­de biografie: ‘Erg laag en vals’

    De Cruyff Foundation overweegt juridische stappen te nemen naar aanleiding van enkele geruchtmakende uitspraken van Auke Kok, de schrijver van het boek 'Johan Cruijff, de biografie'. De 63-jarige journalist vertelde gisteren in het tv-programma De Wereld Draait Door dat de in 2016 overleden Cruijff zich liet uitbetalen voor zijn werk voor de Cruyff Foundation, naar verluidt één miljoen euro per jaar.