Lang niet alle Britten 'happy' met sprookjeshuwelijk prinses Eugenie

Royal weddingPrinses Eugenie (28) - dochter van prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson  - mag dan een relatief onbelangrijke Britse royal zijn, haar huwelijk met wijnhandelaar Jack Brooksbank werd wel als een echte Royal Wedding aangepakt. Niet alle Britten zijn daar blij mee: vooral de torenhoge kosten van de beveiliging zetten kwaad bloed.

Als de koets met het pasgetrouwde stel langsrijdt gaat er een groot gejuich op onder de aanwezige fans, die druk zwaaien met Union Jack-vlaggetjes. Telefoons worden massaal de lucht in gehouden: iedereen probeert een glimp op te vangen van de bruid en de bruidegom. Hoewel Eugenie negende is in de lijn van troonopvolging, zijn er toch een paar duizend belangstellenden naar Windsor gekomen voor haar huwelijk. 

  1. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’