Volledig scherm
LeBron James en Ryan Coogler. © AP

LeBron James blaast Space Jam nieuw leven in

Basketballer en producent LeBron James gaat de film Space Jam nieuw leven inblazen. Hij heeft Ryan Coogler, de regisseur van Black Panther, ingehuurd om de sequel met hem te produceren. Er is ook al een regisseur in beeld: Terence Nance.

Coogler is één van de meest veelgevraagde regisseurs en producenten van dit moment. Black Panther bracht wereldwijd meer dan een miljard dollar op. De film is hard om weg om de meest winstgevende film van een zwarte regisseur ooit te worden.

James was onder de indruk van de ideeën die Coogler voor Space Jam 2 had, zegt hij tegen The Hollywood Reporter. James heeft zijn eigen productiebedrijf en houdt zich de afgelopen jaren steeds meer bezig met het maken van films en televisieseries. 

De kinderfilm Space Jam kwam uit in 1996. De film combineerde acteurs en basketbalster Michael Jordan met de stripfiguren van de Looney Tunes. De film bracht wereldwijd meer dan 200 miljoen dollar op. 

  1. Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Sinds The Roast van Gordon brak Peter Pannekoek pas echt door bij het grote publiek. Bij Giel Beelen en Johnny de Mol was hij wederom van de partij en was keer op keer de ster van de avond. Bij de Roast van Ali B ontbreekt de cabaretier echter, maar hij kon het toch niet laten om nog even wat van zich te laten horen. ,,Vroeger waren er grenzen, totdat Ali B de dood van zijn eigen vader misbruikte om geld te verdienen.’’