Lil' Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes.
Volledig scherm
Lil' Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes. © Brunopress

‘Lil Kleine vast op Ibiza na incident met Jaimie Vaes’

Rapper Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, is gisteravond naar verluidt gearresteerd op Ibiza na een incident met zijn vriendin Jaimie Vaes. Zij zou ‘gewond en bebloed’ en met gescheurde kleding de lobby in zijn gerend, waarna de receptie de politie belde.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
  2. Bridget: ‘André loog dat hij vrijgezel was, ik werd met de dood bedreigd’

    Bridget: ‘André loog dat hij vrijgezel was, ik werd met de dood bedreigd’

    Bridget Maasland zegt aan het begin van haar relatie met André Hazes te zijn voorgelogen door de zanger. Hij zou hebben beweerd dat hij vrijgezel was, terwijl hij in werkelijkheid nog met Monique Westenberg ging. De negatieve aandacht na de breuk heeft diepe sporen nagelaten bij het RTL-gezicht. Haar zoon, haar ouders en zijzelf werden volgens Bridget bedreigd. ,,Voor het eerst dacht ik: dit komt nooit meer goed.’’