Volledig scherm
© ITV2

Love Island-ster Sophie Gradon (32) dood gevonden in huis ouders

Het Britse model Sophie Gradon (32), die twee jaar geleden te zien was in het realitydatingprogramma Love Island, is overleden. Gradon werd gisteravond gevonden in het huis van haar ouders in Medburn. Er is een politieonderzoek gestart om de doodsoorzaak vast te stellen.

Aaron Armstrong, de partner van Gradon, laat vandaag via Facebook weten dat hij de lach van zijn liefje nooit zal vergeten. ,,Ik hou zo veel van je, je betekent alles voor me.''

Ondanks dat het onderzoek nog gaande is, heeft de politie laten weten dat er geen sprake is van verdachte omstandigheden. De familie van de brunette is te veel van slag om er iets over los te laten.

Miss Britain

Gradon liet in september weten dat ze last heeft van depressies. Dat nieuws kwam vlak na het overlijden van een van haar beste vrienden, bareigenaar Paul Burns. Hij overleed plotseling op 37-jarige leeftijd.

Van het lingeriemodel is bekend dat ze genoot van de spotlights. In 2008 werd ze gekroond tot Miss Newcastle, een jaar later schopte ze het tot Miss Britain. Met haar deelname aan Love Island pakte ze het publiek in door onder meer een kledingkast in te duiken met deelnemer Thomas Powell. Daarna kreeg ze in het programma een kortstondige relatie met Katie Salmon. Later had ze een romance met rugbyspeler Danny Cipriani.