Volledig scherm
© ANP

Maan is Manon Geeljapon en Daphnes moederhart breekt

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Daphne Deckers’ moederhart huilt nadat ze bijna geen afscheid kon nemen van dochter Emma, die in Los Angeles aan haar acteercarrière werkt.

Emma moest naar een repetitie en Nicole en ik naar het vliegveld, maar bij het stoplicht stonden we nog even naast elkaar 😍 #afscheidnemenbestaatniet #love #misjenual @emmadeckers

1,754 Likes, 53 Comments - Daphne Deckers (@daphne_deckers) on Instagram: "Emma moest naar een repetitie en Nicole en ik naar het vliegveld, maar bij het stoplicht stonden we..."

Zangeres Maan geniet volop na van een avondje uit met haar vriend Tony, die sinds de uitreiking van de Edisons door het leven gaat als Koen Roze-schoen.

Volgens Beau van Erven Dorens bevat de veelbesproken Holleeder-tape ‘boeiende materie'. Beau is vanavond naast misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en John van den Heuvel en sidekick Luuk Ikink in een Boulevard-special te zien.

Miss Montreal steekt vanaf het ietwat winderige Aruba, waar ze een huis bezit, alle onzekere meiden op de wereld een hart onder de riem. ,,Onzeker zijn is niet gek en niet stom. Ik ben het ook nog wel eens, maar denk steeds vaker FFFFuck it’’, aldus Sanne Hans over haar gezonde dosis zelfvertrouwen.

Voormalig modegoeroe Olcay Gulsen wordt overladen met likes en complimenten nadat ze om klokslag 16.00 uur een sexy portretshot online slingerde. ,,Ik ben verliefd’’, reageert Nicolette Kluijver, waarna La Gulsen herself laat weten dat ook op haar te zijn.

De platinablonde vlogster Invluuenza heeft een tip voor Kim Kardashian, die tot waanzin wordt gedreven door haar huidziekte psoriasis. 

❤️❤️invluuenza MFG! Kim kadddasijaan hebt psooorejassis

2,196 Likes, 245 Comments - paul de leeuw (@pauldeleeuw) on Instagram: "❤️❤️invluuenza MFG! Kim kadddasijaan hebt psooorejassis"

Nicolette Kluijver twijfelt naar welke bestemming ze met haar kinderen Isabella en de tweeling Ana-Sofia en Jesse moet afreizen.

Kim-Lian van der Meij heeft een nieuwe work-out ontdekt: draaiorgel slingeren.

Nadat Monique haar Dré de meest sexy man op aarde noemde, is de Rotterdamse blondine voor hem ‘de lekkerste ever'.

Sonja Bakker heeft haar jarige zoon Tristan meegenomen naar een sjiek hotel op een mysterieuze, zonnige locatie. De zestienjarige Tristan is inmiddels een kop groter dan zijn afgetrainde moeder.

Avondwerker OG3NE's Lisa gunt iedereen ‘het gevoel’ van een potje zenyoga in de middagzon. 

Grote kans dat actrice Gaby Blaaser uit haar superstrakke broek is gebarsten na het eten van een stuk chocoladetaart.

Het leven van een ster bestaat niet alleen maar glitter en glamour... Patrick Martens moest zich in een parkeergarage in een smoking hijsen. Gelukkig wordt hij beloond met een bordje foodporn.

Sunnery James zwijmelt bij het zien van zijn vrouw Doutzen die lekker op de bank ligt met dochter Myllena Mae.

Georgina Verbaan overweegt een kuif te nemen, nu de nineties weer helemaal hip zijn.

Oscar Kazan kan niet wachten tot zijn tweeling tevoorschijn is ‘getoverd’.

Ongetwijfeld nog niet helemaal fris en fruitig meldt André Hazes zich vanochtend weer bij de studio, na het feest gisteravond bij de uitreiking van de Edisons.

Champagne voor Douwe Bob na de winst van de derde Edison in zijn carrière.

Glennis Grace staat stil bij het overlijden van haar grote voorbeeld Whitney Houston zeven jaar geleden.

7years today😔 we miss you Whitney❤️ #myhero #myidol #thereasonisingtoday ➡️to hear more

5,291 Likes, 314 Comments - Glennis Grace (@glennisgrace) on Instagram: "7years today😔 we miss you Whitney❤️ #myhero #myidol #thereasonisingtoday ➡️to hear more"

Geen baard, wél haar: zo zag stylist Maik de Boer er bijna twintig jaar geleden uit.