Mattie en Marieke.
Volledig scherm
Mattie en Marieke. © Qmusic

Mattie & Marieke op de bouw afgebroken door coronavirus, dj's in quarantaine

Mattie Valk en Marieke Elsinga begonnen vandaag aan een week live uitzenden vanaf een bouwlocatie, voor de themaweek Mattie & Marieke op de bouw. Voorafgaand aan de actie was iedereen getest. Eerder vanavond bleek uit een nieuwe test dat iemand uit het team van de radiozender besmet is met het coronavirus. Om die reden wordt de themaweek helaas afgebroken. Mattie en Marieke én het volledige ochtendteam gaan in thuisquarantaine.

 1. Marion belt vanuit blijf-van-mijn-lijf huis naar Qmusic en wint 2500 euro: 'Kan wel janken’
  Play
  VIDEO

  Marion belt vanuit blijf-van-mijn-lijf huis naar Qmusic en wint 2500 euro: 'Kan wel janken’

  Een emotioneel moment vanmorgen in de radio-uitzending van Mattie en Marieke op Qmusic. Luisteraar Marion mocht een draai aan het Verjaardagsrad geven en kon 2500 euro en een tweepersoonsmatras winnen als het wiel op haar verjaardag zou vallen. Het geld was meer dan welkom; Marion zit naar eigen zeggen al ruim dertien maanden in een blijf-van-mijn-lijfhuis en het ziet er voorlopig niet naar uit dat ze daar weg kan. Toen het rad op 18 juni, haar geboortedag, bleef hangen, gilde ze het uit. ,,Niet te geloven”, snikte ze.
 2. Koningin Elizabeth voor het eerst sinds overlijden Philip weer in het openbaar

  Koningin Elizabeth voor het eerst sinds overlijden Philip weer in het openbaar

  Koningin Elizabeth opent dinsdag het Britse parlementaire jaar met een toespraak in de Houses of Parliament. Het is voor de Britse vorstin de eerste keer dat ze publiekelijk naar buiten treedt sinds het overlijden van haar man prins Philip begin april. Het is bovendien de eerste keer in lange tijd dat de Queen weer eens in Londen komt. Elizabeth heeft de afgelopen coronatijd voornamelijk doorgebracht op Windsor Castle.
 1. Honderden mensen zoeken met succes naar vermiste jongen (11)
  Play

  Honderden mensen zoeken met succes naar vermiste jongen (11)

 2. Samenvatting | Bekijk hier hoe een gehavend FC Den Bosch het seizoen afsluit met een nederlaag
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Bekijk hier hoe een gehavend FC Den Bosch het seizoen afsluit met een nederlaag

  12 mei