Volledig scherm
Michael Ketterer © NBC

Mede-finalist Glennis Grace opgepakt

Zanger Michael Ketterer, die afgelopen woensdag als vijfde eindigde in America's Got Talent, is een dag na de finale in aanraking gekomen met de politie. Hij werd volgens TMZ opgepakt voor huiselijk geweld.

Politiebronnen zeggen dat Ketterer ruzie kreeg met zijn vrouw en dat hij haar mogelijk heeft geslagen. Agenten troffen haar zonder verwondingen aan, al had ze wel een zichtbare rode vlek op haar lichaam.

De arrestatie was volgens Ketterer een ,,misverstand". Hij geeft tegen TMZ toe dat hij ruzie had en dat de politie is gebeld maar dat zijn vrouw geen aanklacht heeft ingediend. De zanger werd desondanks toch opgepakt. Hij werd later weer op borgtocht vrijgelaten.

Ketterer was een van de concurrenten van de Nederlandse zangeres Glennis Grace in de finale van America's Got Talent. Zij eindigde niet bij de laatste vijf, maar zei na de finale wel: ,,Voor mezelf heb ik het gevoel: ik heb het toch maar geflikt. Ik ben best wel trots op mezelf.''

Glennis Grace is vrijdag geland op Schiphol en weer terug in haar geliefde Amsterdam na haar grote avontuur in Amerika:

Volledig scherm
Glennis Grace (links) tijdens de finale op de Amerikaanse televisie. © NBCU Photo Bank via Getty Images
  1. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’