In Zwammerdam speelt Jan geconcentreerd mee met de Jostiband (livestream), maar hij heeft ook tijd voor een geintje. Op tafel de koffers die over groepswoningen zijn verspreid.
Volledig scherm
PREMIUM
In Zwammerdam speelt Jan geconcentreerd mee met de Jostiband (livestream), maar hij heeft ook tijd voor een geintje. Op tafel de koffers die over groepswoningen zijn verspreid. © Merel Klijzing

Meespelen met de ‘wereldberoemde’ Jostiband? Dit is je kans! ‘Hopelijk doet Gerard Joling ook mee’

videoMuziek geeft een geluksgevoel, dat weten ze bij de Jostiband al 55 jaar. Fantastisch als naast deze muzikanten met verstandelijke beperking veel anderen dit ook ervaren, vinden ze bij Ipse de Bruggen. Dus lanceert de zorginstelling 1 juni muziekplatform ‘Jostiband voor iedereen’. Artiesten als Guus Meeuwis en Maan en neuropsycholoog Erik Scherder doen mee.

  1. Collega’s verbijsterd na ontslag Fidan en Renze: ‘Schandvlek voor NPO, we zouden moeten staken’
    update

    Collega’s verbijs­terd na ontslag Fidan en Renze: ‘Schandvlek voor NPO, we zouden moeten staken’

    Kijkers en bekende collega’s hebben met grote verbijstering gereageerd op het nieuws dat Fidan Ekiz en Renze Klamer zijn weggestuurd bij De Vooravond. Het regent steunbetuigingen op sociale media, waarin BN’ers geen blad voor de mond nemen. ‘Wat een slangenkuil is het toch!’ schrijft EO-coryfee Bert van Leeuwen over Hilversum. Omroep BNNVara heeft de afgelopen uren leden zien vertrekken, maar stelt dat het niet gaat om grote aantallen.