Volledig scherm
PREMIUM
© Malou van Breevoort

‘Mindf*cker’ Mids weet hoe je succesvol onderhandelt op Marktplaats

InterviewPrachtige kijkcijfers, grote shows, belangstelling uit het buitenland, een bestseller en nu de opvolger Mindf*ck Next Level. Al dat succes heeft voor Victor Mids (32) maar één minpunt: ,,Om zelf in staat van verwondering te raken, moet ik het zoeken in andere kunstvormen.’’

Vijf jaar geleden had nog niemand van hem gehoord. Nu heeft hij een persoonlijke assistent die geen moment van zijn zijde wijkt en hem begeleidt tijdens zijn 150 optredens per jaar: ,,Ik vond dat eerst te chic klinken, ik wilde overal zelf naartoe rijden. Maar Albert Verlinde zei tegen me: ‘Doe het voor je gezondheid, je krijgt nog een keer een ongeluk’.’’ Kortom: Victor Mids’ carrière gaat door de geluidsbarrière.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”