Volledig scherm
Acteur Sylvester Stallone © EPA

Misbruikzaak Sylvester Stallone opnieuw onder de loep genomen

Openbare aanklagers van Los Angeles gaan een aanklacht tegen Sylvester Stallone, die in december 2017 werd ingediend, opnieuw onder de loep nemen. Een vrouw beweert dat ze 27 jaar geleden verkracht is door de Rocky-acteur, iets wat hij hardnekkig ontkent.

Een woordvoerder van het district van LA meldde dat de zaak nu wordt bekeken door een speciale 'sex crimes'-groep, maar wilde verder niet in detail treden. Dat meldt Reuters.

Eerder ontkende 'Sly' al dat hij in de jaren 80 een minderjarig meisje zou hebben gedwongen tot een trio met hem en zijn toenmalige bodyguard. Het misbruik zou in 1986 hebben plaatsgehad in een hotel in Las Vegas. Het vermeende slachtoffer was destijds zestien jaar. 

Volgens het slachtoffer zou Stallone haar gesommeerd hebben te zwijgen. Hij zou haar bovendien hebben gedreigd toe te takelen als ze wel haar mond open zou trekken. De vrouw deed uiteindelijk geen aangifte, omdat ze zich vernederd voelde en zich schaamde.

Het management van de Rocky-acteur heeft nog niet gereageerd op de recente ontwikkelingen.

  1. Depressieve Justin Bieber slaapt in zuurstoftank om zich wat beter te voelen

    Depressie­ve Justin Bieber slaapt in zuurstof­tank om zich wat beter te voelen

    De met depressies worstelende superster Justin Bieber (25) heeft een mobiele zuurstoftank aangeschaft waarmee de hitzanger zijn conditie hoopt te verbeteren. Het gaat om een zogenoemde Hyperbaric Oxygen Therapy-cabine waarin onder hoge druk zuurstof kan worden ingeademd. De kostbare, supertrendy tank wordt al jaren gebruikt door celebrities. Michael Jackson zweerde erbij en ook Hollywoodacteur Keanu Reeves en golfkampioen Tiger Woods hebben er een thuis.