Miss South Africa Zozibini Tunzi (C-L) werd in Miss Universe 2019 en gekroond door Miss Universe 2018 Catriona Gray (C-R).
Volledig scherm
Miss South Africa Zozibini Tunzi (C-L) werd in Miss Universe 2019 en gekroond door Miss Universe 2018 Catriona Gray (C-R). © EPA

Miss Universe-verkiezingen gaan door ondanks omikronmutant

De Miss Universe-verkiezing in Israël gaat gewoon door op 12 december, ondanks de nieuwe reisbeperkingen om de omrikonmutant van het coronavirus in bedwang te houden, meldde minister van Toerisme Yoel Razvozov vandaag. Het Red Sea resort in de badplaats Eilat is het middelpunt van deze internationale schoonheidswedstrijd.

 1. Oscarcampagnes onderzocht na verrassende nominatie To Leslie

  Oscarcam­pag­nes onderzocht na verrassen­de nominatie To Leslie

  The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences, de organisatie achter de Oscars, gaat de campagnevoering onderzoeken na verbazing over de nominatie van actrice Andrea Riseborough (To Leslie). Ze werd eerder deze week genomineerd voor de prijs voor beste actrice, terwijl ze eerder niet op het het lijstje van grootste kanshebbers voor een nominatie stond. Daardoor vroegen critici zich af hoe het kan dat Riseborough uit het niets werd genomineerd.
 2. Coldeweijer deelt gesprek met Jaimie Vaes na geweldsincident Lil Kleine: ‘Met hoofd tussen deur’
  UPDATE

  Coldeweij­er deelt gesprek met Jaimie Vaes na geweldsin­ci­dent Lil Kleine: ‘Met hoofd tussen deur’

  Yvonne Coldeweijer heeft het telefoongesprek dat ze had met Jaimie Vaes na het beruchte geweldsincident met Lil Kleine woensdagavond online gezet. Ze deed dit naar aanleiding van het nieuws dat het Openbaar Ministerie heeft besloten Lil Kleine niet langer te verdenken van poging zware mishandeling. ,,In de geluidsopname kun je horen dat er bewust aan mij is verklaard dat haar hoofd tussen de deur heeft gezeten.”