Volledig scherm
Nelly. © EPA

Nelly nu ook in Groot-Brittannië beschuldigd van misbruik

Rapper Nelly wordt opnieuw beschuldigd van misbruik. De Amerikaan zou na een concert in Groot-Brittannië een vrouwelijke fan hebben aangerand, zo meldt TMZ.

Het incident vond plaats op 5 december na Nelly's optreden in Essex. De vrouw ging na afloop op de foto met de rapper waarna Nelly vroeg of ze nog even met hem naar zijn kleedkamer ging. Daar trok hij volgens het slachtoffer zijn broek uit en zou hij voor haar hebben gemasturbeerd. Ook zou hij hebben geprobeerd haar uit te kleden en te kussen en probeerde hij haar naar beneden te duwen zodat ze hem oraal kon bevredigen.

De vrouw kon daarna wegkomen. Ze stapte niet direct naar de politie omdat ze dacht dat ze niet geloofd zou worden. De politie in Essex onderzoekt het incident momenteel.

De kwestie komt slechts twee maanden nadat een andere vrouw Nelly had beschuldigd van verkrachting in zijn tourbus. De rapper ontkende dat verhaal. Die zaak loopt momenteel nog.

  1. Glennis bedolven onder positieve reacties: 'nieuwe legende geboren'
    Video

    Glennis bedolven onder positieve reacties: 'nieuwe legende geboren'

    Na de lovende kritieken die ze van de jury kreeg over haar optreden in de liveshow van America's Got Talent, heeft powerhousezangeres Glennis Grace haar fans via Twitter bedankt en uitgenodigd om op haar te stemmen. Haar vlijmscherpe vertolking van de ingewikkelde ballade Never Enough, waarbij ze alle noten loepzuiver raakte, heeft internationaal tot een golf positieve reacties geleid. ,,Een nieuwe legende is geboren.''