Volledig scherm
Micheal Jackson. © WireImage

‘Neverland-jungle’ van Michael Jackson te koop

Goed nieuws voor mensen die van hun tuin een waar museum willen maken. De grote bronzen jungle van Michael Jackson’s voormalige Neverland-ranch staat te koop. De collectie bestaat uit verschillende beelden van dieren en een grote boom met een totale waarde van 1,75 miljoen dollar, meldt TMZ.

De collectie die aan wordt geboden bestaat uit onder meer een zebra, gekko, vogelspin, verschillende slakken, een salamander, python en een wrattenzwijn. De dieren stonden zo’n elf jaar lang op landgoed Neverland. Bij de dierenfamilie krijg je de holle boom cadeau die ooit was bedoeld als attractie voor de kinderen die Neverland bezochten. De ranch zelf, waar ook een landhuis, pretpark, tennisbaan, bioscoop en dierentuin op staan, staat al een tijd te koop, maar is ook al geregeld van de markt gehaald. Inmiddels is de vraagprijs gezakt van 88 miljoen naar 27 miljoen dollar. 

Michael Jackson kocht de ranch eind jaren 80 en toverde het om tot kinderparadijs. Nadat hij werd aangeklaagd en later vrijgesproken voor kindermisbruik, verkocht hij zijn ranch. Sindsdien staat het al jaren te koop. Michael Jackson overleed in 2009.