Volledig scherm
© HBO

Nicole Kidman zet presentator die vist naar seksleven op zijn plek: Hou je mond!

Nicole Kidman (52) zal zich wellicht nog lang beklagen dat ze te gast was bij het Australische radioprogramma The Kyle and Jackie O Show. De actrice was er om haar rol in Big Little Lies te bespreken, maar kreeg in plaats daarvan een reeks vragen voorgeschoteld over haar seksleven met Keith Urban. Kidman was duidelijk not amused

Hoewel de actrice op voorhand had aangegeven dat ze geen persoonlijke vragen zou beantwoorden tijdens het interview, besloot presentator Kyle Sandilands toch zijn kans te wagen. Hij bracht plots het nummer Gemini van Kidmans echtgenoot Keith Urban ter sprake, en vroeg zich af of de seksuele teksten uit de song op haar van toepassing zijn. In het nummer zingt Keith over een vrouw die ‘een maniak in bed is, maar een genie in haar hoofd’.

,,Keith heeft het over jou in de slaapkamer, dat je een maniak in bed bent. Zeg jij soms tegen hem ‘pas op wat je schrijft over mij, schat?’”, vroeg de presentator. Kidman ging eerst nog mee in het verhaal: ,,Jij bent zo stout! Ik ga zijn kunst niet censureren als ik een muze voor hem kan zijn. Het is gênant, maar anderzijds is het beter dan dat hij zegt: ‘Mijn god, ik verveel mij. Nicole, doe eens wat moeite.” 

Verzinnen

De presentator wilde duidelijk meer details naar boven halen, en ging nog een stapje verder. Hij wierp opnieuw enkele zinnen uit het nummer van Keith op, die zingt: ,,Een beetje naar links, een beetje naar rechts. Ze maakt me in het midden van de nacht wakker om de liefde te bedrijven.”

,,Keith zegt dat jij hem wekt in het midden van de nacht om je gek te laten maken”, aldus de presentator. Maar dat vond Nicole een brug te ver. ,,Nee. Wat?!  Hou je mond! Je bent dit aan het verzinnen. Hou je mond, Kyle. Ik ga niet antwoorden. Dit is schandelijk!”

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.