Volledig scherm
Het lijkt erop dat Nicolette Kluijver en haar man Joost uit elkaar gaan. Een inmiddels verwijderde Instagram-post van de presentatrice wees daar vrijdagavond op. © ANP Kippa

‘Nicolette Kluijver en man knokken ervoor om samen te blijven’

Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt vechten om hun huwelijk te redden. Kluijver zinspeelde met een Instagram-post vrijdagavond op een scheiding.

Kluijver verwijderde het bericht al snel. Duidelijk is dat de relatie in zwaar weer verkeert, maar het echtpaar vecht voor het voortbestaan, zo laat het management van de tv-presentatrice aan RTL Boulevard weten. In 2017 werd bij Kluijver longkanker ontdekt, het management laat weten dat de ziekte een grote impact op haar, het gezin en de relatie heeft gehad. 

,,De liefde is er nog steeds en ook de wil om te knokken voor het gezin. Nicolette en haar man vragen rust en ruimte voor henzelf en vooral voor hun kinderen. Hun geluk staat nu voorop”, aldus het management. 

Volgens Froukje de Both, die vandaag contact met Kluijver had, zoekt ze momenteel bewust de rust op. ,,Ze is met de kinderen op vakantie naar de bergen. Het is een moeilijke periode maar hun geluk staat voorop’’, aldus De Both vanavond in RTL Boulevard.

Instagram

Vrijdagavond plaatste Nicolette een bericht op Instagram dat wees op een breuk met haar man Joost: ,,Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan”, was te lezen. Daaronder tagde Nicolette haar man Joost en schreef ze, naast een emoticon van een gebroken hartje: ,,We zullen de beste vriendjes blijven”. 

  1. Nederlandse Eyelar schreef comeback-single Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’
    PREMIUM

    Nederland­se Eyelar schreef comeback-sin­gle Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’

    De comeback van de Amerikaanse hitzangeres Demi Lovato heeft een Nederlands tintje. De popster zong afgelopen weekend bij de Grammy’s haar nieuwe nummer Anyone, dat mede werd geschreven door de Veenendaalse Eyelar Mirzazadeh (25). Het lied staat inmiddels op één in de hitlijsten in de Verenigde Staten. ,,We schreven het al voordat ze die overdosis nam, dus we dachten: dat komt nooit meer uit.”