Volledig scherm
© ANP Kippa

Nicolette promoot de ballen van Bas en Carolien gebruikt buik als tafeltje

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Chantal Janzen verklapt het avondritueel van zoontje Bobby: eten en dan heel rap naar bed.

De Bas, eh Bal Smit is vanaf heden beschikbaar. Haal je de kerstbal in huis, dan kijkt de man van Nicolette van Dam je de hele dag lachend aan.

Carolien Spoor propt de gehele menukaart van een peperduur hotel naar binnen.

Frans Bauer en zijn Maris zitten al uren naar deze superschattige foto van hun huisdier te kijken.

De wallen van moeder Kimberley Klaver zijn al na één nachtje goed slapen verdwenen.

Gordon en Patty Brard hebben de tijd van hun leven in Taiwan.

André heeft vandaag papa-dag en brengt tijd door met zoontje André. Zijn nieuwe vlam Bridget maakte ook een selfie, met zoon Mees.

Wat een uitnodiging van Jeroen Pauw wel niet teweeg kan brengen: Ellie Lust werd dikke vrienden met Ferry Zandvliet, de man die de aanslag op het Bataclan-theater overleefde.

Connie Witteman is maar wát trots op Monique Westenberg, die na haar breuk met André Hazes gewoon in het openbaar verschijnt.  ‘Woman are like tea bags,you never know how strong they are...until they’re in hot water', aldus Connie.

De vriendschap tussen de Rotterdamse stylist Fred van Leer en ontwerpster Nikkie Plessen is voor ‘altijd’. 

De deelnemers van Het Perfecte Plaatje trekken alles uit de kast om - hoe kan het ook anders- het perfecte plaatje te schieten. Froukje de Both moest dus echt geloven aan een pruik voor het Rembrandt-thema.

Pruiken, kostuums en veel gepluk alles wordt uit de kast gehaald voor de 'Rembrandt-shoot' in Afl. 3 van #hetperfecteplaatje. En ook iets met dieren! Vanavond 20.30 op @rtl4 😃 #canonnederland

267 Likes, 7 Comments - Froukje de Both (@froukjedeboth) on Instagram: "Pruiken, kostuums en veel gepluk alles wordt uit de kast gehaald voor de 'Rembrandt-shoot' in Afl...."

Bastiaan van Schaik is helemaal klaar voor vandaag. ‘Geniet van je dag’, aldus de stylist.

Freek Vonk heeft een zware week gehad in Kenia. De tv-bioloog ontmoette een gezin waarvan de oudste zoon stierf aan de gevolgen van een slangenbeet. ‘Het grijpt me enorm aan om te zien hoe machteloos ze zijn', merkt Vonk op.

Miss Montreal verstond weinig van het geroep van haar vriend, maar het leverde haar wel een actiefoto op.

Jeroen van Koningsbrugge heeft een drukke week gehad en deelt wat kiekjes van de afgelopen dagen.

Waar is Montana Meiland mee bezig? Haar fans denken het te weten: ze maakt wijn! De realityster laat zelf echter nog niets los over haar nieuwe project.

Olcay Gulsen kan niet wachten op de lancering van haar beautylijn. In de tussentijd deelt ze een foto waarop ze topless is gekiekt.