Volledig scherm
Aniston en Sandler in Murder Mystery. © PR

Nieuwe Netflixfilm Jennifer Aniston vestigt record

Goed nieuws voor acteurs Jennifer Aniston en Adam Sandler. Hun Netflixfilm Murder Mystery heeft het grootste openingsweekend ooit beleefd in de geschiedenis van Netflix. Dat laat de streamingservice weten via sociale media. Aniston en Sandler wisten bijna 31 miljoen accounts te trekken in de eerste drie dagen dat de film te zien was.

In de Verenigde Staten en Canada werd er vanaf 13,4 miljoen accounts gekeken en in de rest van de wereld schakelden nog eens 17,5 miljoen abonnees in. Verwacht wordt dat Murder Mystery nu ook het record van Sandra Bullock's kaskraker Bird Box gaat verbreken over de gehele eerste week. Birdbox trok afgelopen december 45 miljoen abonnees in de eerste 7 dagen.

Aniston en Sandler spelen in Murder Mystery een New Yorks stel dat via een vakantiereisje naar Europa terechtkomt in een moordzaak.

  1. AD Royalty Podcast: ‘Amalia het lichtpuntje van het eerste halfjaar’

    AD Royalty Podcast: ‘Amalia het lichtpunt­je van het eerste halfjaar’

    Ze is pas vijftien jaar oud, maar toch stal ze de show tijdens Koningsdag 2019: kroonprinses Amalia werd dit jaar voor het eerst naar voren geschoven en mocht haar eerste interviews geven als troonopvolger. Koningin Maxima stond erbij te stralen alsof Amalia net haar zwemdiploma had gehaald, aldus tv-columnist Angela de Jong. De Jong zag een zeer zelfbewuste vijftien-jarige, die doorhad dat dit moment de rest van haar leven bepalend zou zijn.