Volledig scherm
© Brian Bowen Smith/FOX

Nieuwe versie 90210 één dag na Amerika al in Nederland te zien

Nog maar een paar weekjes geduld en dan is de iconische serie Beverly Hills, 90210 terug met nieuwe afleveringen. Goed nieuws voor Nederlandse fans: Donna, Brenda, Kelly, Brandon en alle anderen zijn nog geen vierentwintig uur na de uitzending in Amerika al te zien bij FOX.

De originele reeks liep tussen 1990 en 2000 en maakte van acteurs als Tori Spelling, Jason Priestley en Shannen Doherty in één klap wereldsterren. Bijna twintig jaar na het einde komen er nu dus nieuwe afleveringen, maar wel met een twist. BH90210 is namelijk geen vervolg op de serie: de acteurs spelen uitvergrote versies van zichzelf. Het verhaal is dat de acteurs samenkomen om 'hun’ Beverly Hills, 90210 weer nieuw leven in te blazen, dat verhaal krijgen we vervolgens te zien. Om het concept nog ingewikkelder te maken, spelen ze óók af en toe hun bekende personages van weleer. 

Om zelf te ontdekken wat de makers er van gebrouwen hebben kan je vanaf donderdag 8 augustus terecht op FOX. Om 21.00 uur is daar iedere week een nieuwe aflevering te zien.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.