Michelle en Barack Obama
Volledig scherm
Michelle en Barack Obama © AFP

‘Obama’s azen op peperduur landgoed met privéstrand’

Barack en Michelle Obama hebben hun zinnen gezet op een peperduur landgoed op het eiland Martha’s Vineyard. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

De voormalige president van de Verenigde Staten en zijn vrouw hebben het huis deze zomer gehuurd en vonden het zo leuk dat ze naar verluidt een bod hebben gedaan om het optrekje plus grond te kopen. Het landgoed is van Wyc Grousbeck, de eigenaar van Boston Celtics, en kost 14.850.000 dollar (omgerekend ruim 13 miljoen euro).

Het landgoed ligt aan het strand en vooral vanuit de jacuzzi op het balkon van de tweede verdieping is het uitzicht over zee fenomenaal. Het centrale gebouw is zo’n 641 vierkante meter groot en heeft zeven slaapkamers. Het plaatje wordt compleet gemaakt door een zwembad, een open haard buiten, een keuken waar een chef-kok van zou dromen, gewelfde plafonds én twee gastenvleugels.

Het strand is privé en wordt geleverd met een boothuis. Het landgoed is momenteel nog niet klaar voor de verkoop vanwege onvoorziene omstandigheden, maar volgens TMZ lijkt het er sterk op dat het de Obama’s gaat lukken.