Volledig scherm
© Brunopress

Olcay 'twint' met zus Dolshe en baby Estavana brabbelt lieve woordjes

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Connie Witteman (voorheen Breukhoven) moet vandaag twee dingen van het hart. Ze is nog altijd zielsgelukkig met haar 19 jaar jongere verloofde Eugène van Dun én ze heeft een nieuwe (opvallende) zonnebril gekocht bij een bekende Nederlandse winkelketen. Een diva-exemplaar zo blijkt, want ook Patty Brard heeft er een in haar bezit.

De extravagante zangeres Eva Simons is overrompeld door de stapels opbeurende berichtjes die ze kreeg nadat ze in een interview met FunX-dj Fernando toegaf dat ze regelmatig last heeft van onzekere buien.

Wil de echte Olcay Gulsen opstaan? De verschillen tussen de blondine en haar zus Dolshe zijn bijna niet te vinden op een fotootje waarop ze shampoo aanprijzen. De zusjes hebben ook nog eens dezelfde job: Olcay is deskundige bij RTL Boulevard, Dolshe mag zich sinds kort lifestyledeskundige bij concurrent SBS Shownieuws noemen.

GTST-hunk Ferri Somogyi heeft een stapeltje flashpaper (een goocheltruc waarbij het lijkt alsof er iets in de fik vliegt) ontdekt en ligt helemaal dubbel als hij vervolgens een fles relaxende douchegel tevoorschijn tovert. Bij zijn zwangere vrouw Noëlle kan er een klein lachje vanaf.

Volledig scherm
© Instagram
Volledig scherm
© Instagram
Volledig scherm
© Instagram

De in juni 2017 geboren Jesslynn van der Vaart kan vanaf vandaag 'Ik hou van jou' zeggen. Ze oefent nog om haar roze speentje in de mond van haar moeder Estavana Polman te krijgen.

Barry Atsma helpt het milieu een handje. Hij en zijn vriendin Noortje Herlaar lieten zonnepanelen op hun dak monteren. ,,Een eigen stroomfabriekje.''

Het zat er al een tijdje aan te komen maar nu is het een feit. Actrice Victoria Koblenko heeft haar eerste fotoshoot gehad met zoontje Kiy. De vader van het in begin augustus 2016 geboren mannetje is oud-voetballer Evgeniy Levchenko. 

Bridget Maasland had, omdat het even duurde voordat de chocoladecake in haar oven gaar was, tijd om een best smakelijke selfie te maken.

Actrice Pip Pellens vond onderstaande strandfoto goed genoeg om vandaag met haar volgers te delen.

Zara-Lizzy Noé, het pasgeboren dochtertje van vlogster Monica Geuze (23) en haar vriend, Spartavoetballer Lars Veldwijk (26), kreeg gisteren bij wijze van test een reusachtige biefstuk voorgeschoteld. 

De Nederlandse acteur Mike Weerts werd zogenaamd door zanger Jim Bakkum betrapt toen hij in het wild een grote boodschap wilde deponeren. 

Altijd leuk als BN'ers met vertederende jeugdfoto's op de proppen komen. Vandaag doet de Rotterdamse stylist Fred van Leer dat met zeer waarschijnlijk zijn finish van een avondvierdaagse. Van zijn vader kreeg hij meerdere boeketten in de handjes geduwd.

Bobby, het pasgeboren zoontje van Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz, wordt volgens zijn moeder best vrolijk van krekelgeluiden. 

Nicolette van Dam heeft zich vanuit het water laten fotograferen toen ze op het punt stond een paar baantjes te gaan rugzwemmen.

Schrijfster Daphne Deckers, haar echtgenoot Richard Krajicek en hun kinderen Emma en Alec hebben in Los Angeles gezellig een vorkje geprikt.

Patty Brard is vanaf Ibiza naarstig op zoek naar een stabiel huisadres voor een hond met prominent ondergebit. Viervoeter Bobo woont tijdelijk bij een pleeggezin in Nederland, maar het 4-jarige reutje kan daar kennelijk niet blijven.

Musicalacteur Freek Bartels is op het Griekse eiland Mykonos wel heel erg bruin geworden.

Voormalig topmodel en tegenwoordig presentatrice Anouk Smulders proostte gisteren op haar 44ste verjaardag.

Voor de tweede keer in een week tijd heeft actrice Georgina Verbaan een foute kersttrui uit de kast getrokken. 

André Hazes is met muzikale vrienden op het Spaanse feesteiland Ibiza en daar ontwikkelde hij spontaan een zogenoemde 'mancrush' voor niemand minder dan Simon Keizer.

Actrice Robin Martens oefent op een kleine boot alvast voor een reis op een enorm cruiseschip. 

Voormalig TMF-vj en tegenwoordig communicatieadviseur Renee Vervoorn baalt er als een stekker, en licht zwetend, van dat haar zonovergoten vakantie weer voorbij is. 

Jeroen van der Boom geeft zijn volgers een korte rondleiding door zijn kantoor in Eemnes. Daar werd vergaderd over een komende concertreeks.