Volledig scherm
Oscar en Bregje verwachten een tweeling. © Privé

Oscar Kazàn doet babyboodschappen en Chantals alterego is kwaad

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Alkan Çöklü (23) en de negen jaar oudere Melissa Drost zijn al een koppel in Goede Tijden Slechte Tijden, maar cupido heeft ook in hun privéleven raak geschoten. Ze bevinden zich inmiddels in een wazige fase van hun relatie.

Oscar Kazàn, de zoon van goochelaar Hans Kazàn, wordt bijna opnieuw papa. Hij en zijn Bregje hebben een dochter en krijgen nu twee zoons.

Sinds Maan een stelletje is met Tony, wil ze niets liever dan met hem de wereld rond reizen.

Selfy houdt van dieren, benadrukt Chantal Janzen nog maar eens in haar laatste videoboodschap aan Invluuenza (het alterego van Paul de Leeuw). En dan is er ook nog iets met Heel Holland Bakt.

Jeroen Pauw heeft zich op het eiland Sint Maarten verdiept in herstelwerkzaamheden aan panden die in 2017 zwaar beschadigd raakten tijdens mega-orkaan Irma.

De zwangere visagiste Xelly Cabau van Kasbergen had vandaag wat moeite om haar schoenen te zien.

Joëlle Witschge, momenteel 22 weken zwanger, vertrok recent halsoverkop naar Zuid-Korea, haar verloofde Dave Bulthuis achterna. De voetballer gaat er aan de slag bij FC Ulsu en Joëlle is vooral druk met de aanstaande baby die volgens haar best fanatiek in haar buik trappelt.

3JS-zanger Jan Dulles heeft een nieuw middel gevonden om wat vrolijker te worden als hij een kater heeft: zijn in november geboren zoontje James.

Herald Adolfs, de levenspartner van Carlo Boszhard, heeft een sexy poster van Douwe Bob in zijn kantoortje hangen.

Cabaretier Jochem Myjer ontdekte tijdens zijn show in Carré dat een oplichtende presentatrice Dionne Stax ook in de zaal zat. 

Stylist Maik de Boer geeft een nieuwe, wat boerse draai aan zijn carrière.

De dankzij een gastric bypass extreem veel afgevallen Patty Brard kreeg vanmorgen bijna vijfduizend complimentjes voor haar cowgirloutfit en de al even strakke designhaard op de achtergrond.

Actrice en zangeres Birgit Schuurman waarschuwt haar fans dat er op Instagram een nepaccount van haar bestaat. ‘Fakeshit’, briest Katja’s zus.

Rapper Lil’ Kleine poseert in onderstaande, wat bloederig ogende haute couture voor een Nederlandse modeglossy.

Hoera! Trijntje Oosterhuis blaast vandaag 46 kaarsjes uit. Ze wordt op gepaste wijze gefeliciteerd door haar vriend Alvin Lewis die ze, voordat ze een relatie kregen, al tientallen jaren kende.

Even voorstellen! Dit is de 81-jarige moeder van RTL Nieuws-presentator Antoin Peeters.

André, de zoon van André Hazes en zijn vriendin Monique, vindt dat hij een topleventje heeft.

Photoshop-specialist Ard Gelinck maakte een best imposante montage van niemand minder dan Marieke Elsinga.