Volledig scherm
Paul Elstak © Facebook

Paul Elstak laat binnenkort galblaas verwijderen

Paul Elstak (53) moet binnenkort onder het mes. De hardcore-dj laat zijn galblaas verwijderen, zo kondigt hij aan op Facebook.

,,Afspraak met de chirurg. Galblaas moet eruit”, aldus Elstak. ,,Dat was ook de reden dat ik op Back2school op 24 december niet kon draaien. Had toen een heftige pijnaanval.”

Echt zorgen maakt hij zich niet om de operatie. ,,Genoeg mensen leven zonder galblaas dus het komt wel goed”, schrijft hij vol vertrouwen. Mensen kunnen goed leven zonder, omdat de lever de galvloeistof aanmaakt en de galblaas dat alleen opslaat. Als de galblaas verwijdert is, loopt de galvloeistof direct vanuit de lever naar de dunne darm.De galblaas ligt rechtsboven in de buikholte. Het is een peervormig zakje van acht tot tien centimeter lang en is maximaal drie centimeter breed.

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
  2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’