Peter Jan en Virginia plannen romantisch strandhuwelijk

Het huwelijk van Peter Jan Rens (66) en zijn Virginia van Eck vindt over een week plaats op een strand op Tenerife. Het stel, dat sinds kort te volgen is in een reallifesoap, kiest voor het Spaanse eiland omdat Peter Jan daar zijn 43 jongere vriendin voor de eerste keer ten huwelijk vroeg.

Quote

Peter Jan, die is niet goed

Virginia

Als het aan 'Meneer Kaktus' ligt, wordt hun grote dag een rondreis op het eiland in de Atlantische Oceaan. Maar Virginia houdt het liever bij één ceremonie.

,,Peter wil een rondreis op Tenerife. Die is niet goed. Ik heb het liefst dat we naar het strand gaan'', vertelt Virginia in een preview van de tweede aflevering van hun televisiesoap Doen ze 't of doen ze 't niet?, die is vrijgegeven aan het AD.

Daaruit blijkt ook dat Peter Jan de bruiloft klein wil houden. Hij ziet bovendien het liefst zanger Django Wagner - de kindervriend vroeg zijn vriendin voor de tweede keer ten huwelijk tijdens een concert van Django, red. - als trouwambtenaar.

Geheim
De exacte locatie wordt voor de buitenwereld afgesloten want beelden van de huwelijksplechtigheid behoren toe aan RTL5, die de realityreeks uitzendt.

Peter Jan en Virginia hebben samen een dochter, Djelisa Annieta (2). Uit een eerder huwelijk heeft Peter Jan een volwassen dochter en werd Virginia op haar veertiende al moeder, van een jongen.

Volledig scherm
© RTL