Volledig scherm
Ruud de Wild. © ANP Kippa

Podcast Ruud de Wild wordt mogelijk een tv-programma

Ruud de Wild denkt er serieus over na om in de toekomst zijn podcast 30 Minuten Rauw voor televisie te gaan maken. De dj werkt aan een tv-serie gebaseerd op zijn KRO-NCRV-reeks, verklapte hij vanochtend in Koffietijd.

,,Dat zijn we aan het testen”, vertelt Ruud, die vorig jaar april voor het eerst te horen was met zijn interviewpodcast. Of het programma daadwerkelijk op de buis komt, moet nog blijken. ,,Volgens mij mocht ik eigenlijk niets zeggen.”

Een woordvoerder van de omroep bevestigt dat er inderdaad ‘iets in ontwikkeling is’, maar dat het nog onzeker is of de serie er komt. Verdere details over het format wilde ze niet geven.

In 30 Minuten Rauw vraagt Ruud wekelijks een bekende Nederlander een halfuur het hemd van het lijf. Eerder dit jaar won hij de Dutch Podcast Award in de categorie Kunst, Cultuur & Muziek.

  1. Hoog kijkcijfer Beau dankzij Eva en senioren, kijkers gunnen hem meer

    Hoog kijkcijfer Beau dankzij Eva en senioren, kijkers gunnen hem meer

    Het nieuws over de overstap van Eva Jinek van de publieke omroep naar RTL 4 heeft de commerciële zender meteen voordeel opgeleverd. De latenightshow die Beau van Erven Dorens vanaf januari om en om met Jinek gaat presenteren, trok gisteren 853.000 kijkers, goed voor een plekje bij de tien best bekeken tv-programma’s. Kijkers tonen op sociale media sympathie voor Beau en hopen dat de kijkcijfers nog verder gaan groeien. ,,Hij heeft recht op beter.”