Volledig scherm
De politie zette de garage af met een lint. © Peter Vanderveken

Politie valt binnen bij Vlaamse ster op zoek naar verdovende middelen

Ex-Miss België Tanja Dexters en haar vriend Michael Peeters zijn aangehouden voor verhoor door de Belgische politie. In de privéwoning van de Vlaamse, die in Nederland vooral bekend is van haar deelname aan Expeditie Robinson in 2011, is een inval geweest. Daarnaast is de politie ook binnengevallen in de garage van Peeters.

Een groot aantal politiemensen voerde vanochtend de inval uit bij Garage Peeters, samen met een vijftal drugshonden. Daarbij werden drie auto’s in beslag genomen. Er moeten nog verhoren plaatsvinden en daarna wordt duidelijk of Tanja Dexters en haar vriend worden voorgeleid.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat Peeters en Dexters in opspraak komen. Eerder crashte hij met een net gekochte en peperdure Jaguar op de Belgische wegen. Daarna ging hij er samen met zijn vriendin vandoor zonder zich te melden bij de politie.

Volledig scherm
© Peter Vanderveken
Volledig scherm
© Peter Vanderveken
  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.