Volledig scherm
De politie zette de garage af met een lint. © Peter Vanderveken

Politie valt binnen bij Vlaamse ster op zoek naar verdovende middelen

Ex-Miss België Tanja Dexters en haar vriend Michael Peeters zijn aangehouden voor verhoor door de Belgische politie. In de privéwoning van de Vlaamse, die in Nederland vooral bekend is van haar deelname aan Expeditie Robinson in 2011, is een inval geweest. Daarnaast is de politie ook binnengevallen in de garage van Peeters.

Een groot aantal politiemensen voerde vanochtend de inval uit bij Garage Peeters, samen met een vijftal drugshonden. Daarbij werden drie auto’s in beslag genomen. Er moeten nog verhoren plaatsvinden en daarna wordt duidelijk of Tanja Dexters en haar vriend worden voorgeleid.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat Peeters en Dexters in opspraak komen. Eerder crashte hij met een net gekochte en peperdure Jaguar op de Belgische wegen. Daarna ging hij er samen met zijn vriendin vandoor zonder zich te melden bij de politie.

Volledig scherm
© Peter Vanderveken
Volledig scherm
© Peter Vanderveken
  1. Maleisië in de ban van plotselinge echtscheiding oud-koning en Russische ex-miss

    Maleisië in de ban van plotselin­ge echtschei­ding oud-ko­ning en Russische ex-miss

    De Maleisische sultan en prins Sultan Muhammad V (50), die zich in januari na een regeringsperiode van twee jaar terugtrok als koning van Maleisië omdat seksfoto's waren opgedoken van zijn Russische echtgenote Oksana Voevodina (27), heeft tot grote ontsteltenis van zijn voormalige onderdanen toch maar besloten te gaan scheiden van zijn vrouw. De ontstane situatie wordt in Maleisië getypeerd als ‘koningsdrama’.