Volledig scherm
Prins George op een foto genomen door zijn moeder. © AP

Prins George viert zijn zesde verjaardag met schattige foto's

foto'sPrins George, het eerste kindje van prins William en Kate Middleton, viert vandaag zijn zesde verjaardag. Om die reden zijn er schattige kiekjes van de koning-in-spe gedeeld, die door zijn moeder zijn gemaakt. Hij poseert op de foto's in een Engels voetbaltenue. Ook is te zien dat hij zijn melktandjes aan het wisselen is.

Ter ere van de zesde verjaardag van het troonopvolgertje deelt het Britse koningshuis drie kiekjes gemaakt door Kate Middleton. Op twee daarvan draagt George een voetbalshirt, waarmee erop wordt gehint dat het kleine mannetje een voetbalfan is. Op de andere foto draagt de prins een groen poloshirtje en een blauw-wit gestreept broekje.

Dat zijn moeder de kiekjes heeft gemaakt, is niet opvallend. Eerder maakte ze ook al de foto's voor de eerste verjaardag van prins Louis. 

Volledig scherm
Prins George. © EPA
Volledig scherm
Prins George. © THE DUCHESS OF CAMBRIDGE
  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.