Volledig scherm
Prins George op een foto genomen door zijn moeder. © AP

Prins George viert zijn zesde verjaardag met schattige foto's

foto'sPrins George, het eerste kindje van prins William en Kate Middleton, viert vandaag zijn zesde verjaardag. Om die reden zijn er schattige kiekjes van de koning-in-spe gedeeld, die door zijn moeder zijn gemaakt. Hij poseert op de foto's in een Engels voetbaltenue. Ook is te zien dat hij zijn melktandjes aan het wisselen is.

Ter ere van de zesde verjaardag van het troonopvolgertje deelt het Britse koningshuis drie kiekjes gemaakt door Kate Middleton. Op twee daarvan draagt George een voetbalshirt, waarmee erop wordt gehint dat het kleine mannetje een voetbalfan is. Op de andere foto draagt de prins een groen poloshirtje en een blauw-wit gestreept broekje.

Dat zijn moeder de kiekjes heeft gemaakt, is niet opvallend. Eerder maakte ze ook al de foto's voor de eerste verjaardag van prins Louis. 

Volledig scherm
Prins George. © EPA
Volledig scherm
Prins George. © THE DUCHESS OF CAMBRIDGE
 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.