Qmusic geeft drie keer 10.000 euro weg in mysterieus radiospel

Qmusic gaat aan drie luisteraars een geldbedrag van 10.000 euro uitdelen. Dat is te winnen in een nieuwe editie van het radiospel De Uitverkorene, waarin het radiostation een privédetective het land instuurt die drie mensen selecteert op basis van een goede daad. Zij zijn De Uitverkorenen en hebben dus gewonnen zonder ergens aan mee te doen.

Vanaf maandag 6 mei geven de dj’s van Qmusic elke dag hints op de radio en online. Dit kan gaan om een woonplaats, hobby’s of wat voor schoenen De Uitverkorene van die week draagt. Als de Uitverkorene zichzelf herkent, scant hij zijn gezicht in de applicatie van de Qmusic-app. Op basis van geavanceerde gezichtsherkenning weet de app dan of het om een match gaat. 

De Uitverkorene heeft na de eerste hint vijf dagen de tijd om zich te melden, de week erop begint Qmusic weer met een nieuwe Uitverkorene. Het spel wordt in totaal drie keer gespeeld.

Volledig scherm
© Qmusic
  1. Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    Echtgenoot Amanda Balk weer vrij

    De man van realityster Amanda Balk is onder voorwaarde van een meldplicht bij de reclassering en elektronisch toezicht weer vrij. Een woordvoerder van de rechtbank in Den Haag heeft dat bevestigd aan RTL Boulevard. De 44-jarige Stavros T. werd in september vorig jaar gearresteerd op verdenking van het telen van zeer grote hoeveelheden hennep in een drietal woningen in Wassenaar, diefstal van elektriciteit en het witwassen van drugsgeld door er juwelen mee aan te schaffen.