René van der Gijp tijdens de uitzending van het RTL-programma Voetbal Inside.
Volledig scherm
René van der Gijp tijdens de uitzending van het RTL-programma Voetbal Inside. © ANP Kippa

René van der Gijp met show naar Ahoy

René van der Gijp gaat met zijn voorstelling naar Ahoy. De oud-voetballer en analyticus van Veronica Inside staat op 2 september 2020 met de theatershow GIJP Live! in de Rotterdamse concerthal. ,,Een ruimte voor 9000 mensen”, zegt Jan Dirk Stouten, de presentator van de avond.

 1. Fred van Leer en Marieke Elsinga in panel van nieuwe spelshow I Can See Your Voice

  Fred van Leer en Marieke Elsinga in panel van nieuwe spelshow I Can See Your Voice

  Fred van Leer (44), Marieke Elsinga (34), Samantha Steenwijk (34), Jeroen van Koningsbrugge (47) en Ronnie Flex (28) vormen het panel van de nieuwe muzikale spelshow I can see your voice. Dat heeft RTL vandaag bekendgemaakt. In de RTL 4-show moeten de panelleden voor er ook maar een nooit heeft geklonken inschatten of de kandidaten wel of niet goed kunnen zingen. De presentatie is in handen van Carlo Boszhard.
 2. 1,6 miljoen mensen zien openhartige Tabitha in tranen in Beste Zangers
  VIDEO

  1,6 miljoen mensen zien openharti­ge Tabitha in tranen in Beste Zangers

  De vierde aflevering van de hitserie Beste Zangers was er een met een bijzonder openhartig randje. Zangeres Tabitha (28) stond centraal in de aflevering en sprak onbeschroomd over het verlies van haar vader, de strijd met zichzelf als tiener en het onbegrip dat ze soms had voor haar moeder. Toen haar collega Milow het nummer Redemption Song van Bob Marley vertolkte, het lied dat op de begrafenis van haar vader werd gedraaid, kon Tabitha haar tranen niet bedwingen.