Volledig scherm
Komiek Richard Groenendijk. © ANP Kippa

Richard Groenendijk in geniep getrouwd met zijn Marko

Vandaag is Richard Groenendijk (47) in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Marko (40), zo laat de komiek weten op Instagram. De twee leerden elkaar kennen via internet. Vandaag gaven ze elkaar het jawoord in bijzijn van familie en vrienden.

Richard, die onlangs een ooglidcorrectie onderging, deelt een foto van de huwelijksvoltrekking, waarop de twee mannen dolgelukkig te zien zijn. Hij schrijft bij de foto: ‘Vandaag, in het bijzijn van een aantal lieve vrienden en familie, hebben Marko en ik ‘ja’ tegen elkaar gezegd. Dus. #liefde ❤️’ Op de foto is het stel te zien, in de toren van het Torenmuseum op Goeree-Overflakkee. Richard woont in Rotterdam, maar is op Goeree-Overflakkee geboren en getogen dus koos deze locatie uit voor de bijzondere dag.

Richard en Marko bleken de perfecte match te zijn: ,,Marko heeft het beste medicijn als ik bits ben: heel hard lachen.” vertelde Richard aan de Telegraaf, toen de twee hun relatie bekendmaakten. Marko liep tijdens de eerste maanden van hun relatie nog niet te koop met het hele gebeuren. Hij was toen namelijk net uit de kast en door zijn Joegoslavische achtergrond bleef dat een gevoelig thema. 

Dat de ceremonie vandaag zou plaatsvinden, hielden de twee voor zich. Wel deelde de cabaretier eerder een foto van twee manchetknopen, die overduidelijk niet waren afgestemd op het homohuwelijk.

Voor Richard zijn inmiddels kersverse man ontmoette, koos hij vooral voor foute mannen. ,,Ik keek er niet meer van op als ik mijn dronken ééndagsliefde tussen twee geparkeerde auto's vandaan moest vissen” vertelde hij daarover.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.