Volledig scherm
PREMIUM
2018 Robert Jensen © rtl

Robert Jensen: Ik wil een ander geluid laten horen

Robert Jensen is morgen terug met zijn eigen personalityshow, die als vanouds geschoeid is op de Amerikaanse leest. Het grootste verschil met voorheen: ,,Het wordt politieker. Dit is een passieproject.”

‘Knettergek’ werd Robert Jensen (45), zegt hij, toen hij begin vorig jaar een docuserie maakte over de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen. ,,Ik had constant het gevoel dat Donald Trump ging winnen. We toonden dat ook aan, maar werden door vrijwel alle media volledig genegeerd. Tot en met de avond van de verkiezingen zat alles en ieder op het spoor van Hilary Clinton. Trump had geen schijn van kans, zo was de algehele tendens.”

  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.