Volledig scherm
Roy Donders © Archief

Roy Donders in nieuwe seizoen van Ranking The Stars

Roy Donders, schaatser Kjeld Nuis, cabaretier Steven Brunswijk, presentatrice Emma Wortelboer en zangeres Anny Schilder zitten in het zestiende seizoen van Ranking The Stars dat komend najaar voor het eerst te zien is op RTL 5. 

Presentator Paul de Leeuw maakte vandaag in RTL Boulevard de eerste namen bekend van het nieuwe seizoen. Ook Patricia Paay, Frits Huffnagel, Inge de Bruijn en Ryanne van Dorst hebben hun deelname aan Ranking The Stars toegezegd. RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink zou ervoor hebben bedankt. Paul de Leeuw heeft daar wel begrip voor. ,,Het is een spel dat je speelt, niet iedereen voelt daar iets voor.’’

Paul neemt zich voor er een gezellig seizoen van te maken. ,,De afgelopen twee seizoenen waren wat grimmig. Er gaan ook geruchten dat we kandidaten dronken voeren, dat is niet waar. Mensen vinden het gewoon heel leuk. Het zestiende seizoen wordt ook heel erg leuk.’’

Loslippig
In juli werd bekend dat Ranking The Stars terugkeert op televisie. Het programma werd altijd uitgezonden door BNNVARA. De publieke omroep maakte in mei bekend te stoppen met Ranking The Stars omdat het programma te veel entertainment zou bieden.

In Ranking The Stars, dat in 2006 voor het eerst op televisie te zien was, nemen loslippige BN'ers elkaar de maat, beantwoorden ze niet-alledaagse vragen en doen ze openhartige bekentenissen. Het nieuwe seizoen telt acht afleveringen en is in september voor het eerst te zien.

 1. Presentatrice diep door het stof na belachelijk maken prins George (6) vanwege ballet
  UPDATE

  Presenta­tri­ce diep door het stof na belache­lijk maken prins George (6) vanwege ballet

  Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”
 2. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.