Volledig scherm
Samantha de Jong, ook bekend als Barbie © ANP Kippa

Samantha de Jong is klaar voor een nieuwe start

Na een zware periode lijkt Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, haar leven weer op de rit te hebben. De realityster laat op Instagram weten ‘een nieuwe start te maken’ en neemt in haar post geen blad voor de mond.

Ze schrijft: ‘Ik ga ook een hele nieuwe start maken en de rest verrot maar, schijnheilige walgelijke mensen, maar karma is a bitch! Over een ander wat zeggen terwijl ze zelf geen haar beter zijn, hahaha lach me kapot. Gluiperds doen alles stiekem, fuck jullie, ik leef mijn leven zoals ik dat wil en daar heeft niemand wat mee te maken. Dat maak mij geen slecht mens, lekker makkelijk om maar achter mij te schuilen. Nou, toedeloe viezerikken!!’

Naar wie Samantha zo hard uithaalt, is niet bekend. In elk geval niet naar haar vriend Maron Hill, met wie ze inmiddels vier maanden samen is. Het stel plaatst regelmatig gezamenlijke kiekjes op Instagram en steekt de liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken. Zo noemt De Jong, die eind vorig jaar enkele maanden in een Schotse kliniek verbleef omdat ze kampte met psychische en verslavingsproblemen, haar vriend ‘mijn steun en toeverlaat’ en zegt hij ‘supertrots op haar te zijn’.