Volledig scherm
© Management Shelly Sterk

Shelly en haar babybuik trotseren de hitte, Marco gaat voor het perfecte plaatje

Showbytes updateKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Met zijn hoofd in de wolken. Daar zit Eddy Zoey vandaag.

In het zonnetje een beetje hangen: laat dát maar aan Ronald de Boer over. 

De wagen van Jort Kelder heeft 't overduidelijk moeilijk met de stijgende temperaturen.

Shelly Sterk en haar baby laten zich niet kisten door een beetje hitte. 

Iemand op zoek naar Nicolette van Dam? Die speelt verstoppertje tussen de rotsen.

De vakantie van Marieke Elsinga staat in het teken van egaal bruin worden dit jaar.

Niets anders dan het perfecte plaatje voor Marco Borsato. Die vlieger gaat voor dochter Jada natuurlijk helemáál op.

Geen botox voor Victoria Koblenko, maar fysiotape. Dat is volgens de actrice de manier om je gezicht in shape te houden.

Na zijn Songfestivalwinst is Duncan Laurence op zoek naar nieuwe inspiratie. Dat doet hij in de vrije natuur met ontbloot bovenlijf en rugtas om zijn schouders.

De vakantie zit er weer op voor Airen Mylene. Na even bijkomen op Ibiza kan de presentatrice weer aan de bak bij onder meer Shownieuws en Funniest Home Video's.

Waar is Edwin Evers eigenlijk mee bezig nu hij niet meer elke ochtend te horen is op de radio? Hij is druk met zijn theatershow en deelt een kiekje van de voorbereidingen in de studio.

Het was even afwachten of Dionne Stax het loopje in het journaal wel kon doen na de Nijmeegse Vierdaagse. Maar de presentatrice laat met een kiekje waarop ze haar haren losgooit weten dat de blaren zijn genezen en ze klaar is om aan de slag te gaan. Ze heeft nog wel last van haar knie.

Pech voor Jochem Myjer. Hij heeft een gat in zijn vakantiebroekje en daar kijkt hij behoorlijk sip bij.

Roxeanne Hazes deelt een filmpje waarop ze na een optreden even intiem samen is met zoontje Fender. ,,Ik ben gezegend”, oordeelt de zangeres zelf.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.