Volledig scherm
Sjors Frohlich, hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio. © ANP

Sjors Fröhlich is dankbaar voor passend vertrek bij BNR

Sjors Fröhlich heeft vandaag ook live op de radio afscheid genomen van BNR. De radiomaker verving op zijn laatste dag als hoofdredacteur Jörgen Raymann eenmalig in het programma Ask Me Anything. ,,Dankjewel dat ik je showtje een uurtje mocht stelen", sprak Fröhlich aan het einde van de uitzending.

Het was voor Fröhlich, die burgemeester wordt van de gemeente Vijfheerenlanden, alweer tien jaar geleden dat hij zelf op de radio te horen was. Maar hoewel hij weggaat, beloofde hij de luisteraars bij zijn afscheid wederom dat het geen definitief vertrek bij het medium radio is. ,,We komen elkaar vast nog wel een keertje tegen", zei Fröhlich, die eerder al vertelde dat hij nadenkt over een burgemeesterspodcast.

Raymann stond met liefde zijn radiomicrofoon eenmalig af aan zijn vertrekkende baas. ,,Ik ga je missen BossMan. Veel succes als burgervader van @gemeente_vijfheerenlanden", schreef de presentator op Instagram.

Fröhlich onthulde vorige maand dat hij stopt als hoofdredacteur bij BNR. De radiomaker verzorgde eerder onder meer jarenlang de presentatie van het Radio 1-programma Stand.nl, was verslaggever bij Radio Tour de France en had programma's bij Radio 2 en 3.