Rob de Nijs
Volledig scherm
Rob de Nijs © ANP

Slotconcert Rob de Nijs 'hopelijk voor zomer', druk in Ziggo Dome

Het is nog steeds niet gelukt een datum te vinden waarop Rob de Nijs zijn geannuleerde afscheidsconcert kan inhalen in de Ziggo Dome. Dat heeft zijn woordvoerder dinsdag aan ANP laten weten. ,,We hopen van harte vóór de zomer nog een plek te kunnen vinden”, meldt hij.

 1. Bijna 1,3 miljoen kijkers zien enthousiaste Cevar het uitgillen in Kopen zonder kijken
  Kopen zonder kijken

  Bijna 1,3 miljoen kijkers zien enthousias­te Cevar het uitgillen in Kopen zonder kijken

  Shannon en Cevar willen niets liever dan een ruimer huis in een landelijke omgeving. Cevar ziet zichzelf al met z'n grasmaaier in de weer kan en Shannon staat te trappelen om een plek voor haar kookkunsten te hebben. Maar hun budget van 360.000 is allesbehalve een garantie in de 'rampzalige’ Groningse woningmarkt. Na lang zoeken zijn ze ten einde raad. Van het harde werken van het Kopen zonder kijken-team slaan de twee uiteindelijk steil achterover, zo zagen gisteravond bijna 1,3 miljoen kijkers.
 2. Hoger beroep van Qmusic tegen Q-dance definitief van de baan

  Hoger beroep van Qmusic tegen Q-dance definitief van de baan

  Het hoger beroep van radiozender Qmusic tegen de uitspraak in de zaak van evenementenorganisator Q-dance is van de baan. De partijen laten vandaag weten er na gesprekken samen uit te zijn gekomen. De rechtbank van Amsterdam gaf Q-dance vorige maand gelijk en besloot dat de radiozender moest stoppen met zijn danceprogrammering op zaterdagavond waarna Qmusic aangaf in hoger beroep te willen gaan. ,,We zijn blij te kunnen vermelden dat we er samen uitgekomen zijn”, laten de evenementenorganisator en radiozender nu weten.